Innovatie

Bij Promeco vinden we niks leuker dan het creëren van producten die nog niet op de markt bestaan. We worden gedreven door het nadenken over ergonomie en productontwerp. Ons gebied, West-Vlaanderen, staat bekend om zijn ondernemersgeest en is een bron van inspiratie en een ware katalysator voor design en innovatie.

30seven

30seven is ons eigen merk dat is opgericht om de kou overal ter wereld te kunnen trotseren. 30seven is een merk met verwarmde kledij en accessoires, die je warm zullen houden tijdens al uw buitenactiviteiten. Al deze producten hebben een ingebouwde verwarming en werken met oplaadbare batterijen. Onze producten worden in België ontworpen en vanuit België verzonden. We bieden de beste after-sales service aan al onze klanten.

Sanodegusto

Na een uitgebreid onderzoek en ontwikkeling hebben we het genoegen om onze eigen gepatenteerde technologie te presenteren: Tempcontrol®. Deze innovatieve technologie stelt de gebruikers in staat om servies en keukengerei op een constante temperatuur te houden gedurende meerdere uren. De technologie is geïntegreerd in onze collectie van het merk Sanodegusto.

Onze merken

Sollicitatie

Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Contactgegevens
Job omschrijving
CV
Motivatiebrief